banner32

Ak Parti Zeytinburnu STK ziyaretleri Devam Ediyor

Bir süre önce Zeytinburnu Ordulular ve Giresun Çanakçılar Derneğini ziyaret edip parti çalışmaları hakkında bilgi veren Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcıları bu seferde Konya Bozkırlıları ve Zeytinburnu Fırıncılar derneğini ziyaret etti.

 Ak Parti Zeytinburnu STK ziyaretleri Devam Ediyor
 Ülke meseleleri ve hükümet çalışmaları konuşuluyor

Yapılan dernek ziyaretlerinde ilk önce dernek başkanları kısa bir şekilde hoş geldin konuşması yapıyor.


İstanbul Times Haber Merkezi 


Daha sonra Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver toplantıya katılan yardımcılarını ve yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra dünya, ülke, İstanbul ve Zeytinburnu gündemi  ve hükümet çalışmaları hakkında dernek yönetimi ve üyelerine bilgi sunumu yapıyor.

Son bölümde de soru cevap bölümü yapılıyor. Ünver Konya Bozkır Derneği ve Zeytinburnu Fırıncılar Derneğinde Şunları söyledi;

Ülkemiz ne zaman kalkınmaya başlamışsa iç ve dış düşmanlar  bir şekilde bu gelişmeyi baltalamayı başarmışlardı. Ancak şu an cumhurbaşkanımız ve başbakanımız milli bir duruş ile oynanmak istenen bütün oyunları bertaraf ediyorlar.  Son 6 yıldır İslam ülkeleri ve ülkemiz aleyhine sergilenmek istenen o kadar oyunlar var ki hangisini anlatacağımı bilemiyorum. Zaten halkımızın kalp gözü açık. Partimize % 49.5 oy verirken dünya gerçeklerini de gördüklerini herkese göstermiş oldular. Terör örgütlerinin başımıza sardığı bu  sorunlar olmasaydı şu an milli gelirimiz kişi başına en az 15 bin dolar olurdu. Allah’ın izni ile halkımız terör örgütlerinin planlarını başına yıkacak. İşin sonuna geldik. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha üst yerlere taşıyacağız” dedi.

Sorun cevap bölümünde en çok üstünde  durulan konular ise İşsizlik,terör,ve trafik sorunu oluyor.

Bahattin Ünver ile beraber toplantılara, ilçe başkan yardımcıları ,Ahmet Kaya, Mustafa Yalçınkaya, Hasan Memiş, Fatih Aydoğan, Mustafa Yiğitoğlu başta olmak üzere diğer yürütme ve yönetim kurulu üyeleri de dernek ziyaretlerinde ilçe başkanlarını yalnız bırakmıyorlar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34