banner32

Ak Parti Zeytinburnu Mahalle Başkanlarından Değişiklik

8 Nisan 2018’de yapılan kongre ile görevi Bahattin Ünver’den devir alan Selami Delibalta kendi kadrosunu kuramadan 24 Haziran 2018 seçimleri ile karşılaştı. Seçim ve genel merkez kongresi biter bitmez bir çok mahalle başkanlığında değişime giden Delibalta 31 Mart 2019 Yerel yönetim seçimlerine taze kan ile girmek istediği için bazı mahalle başkanlarından değişime gitti.

Ak Parti Zeytinburnu Mahalle Başkanlarından Değişiklik
İşte değişen mahalle başkanları

Sümer Mahalle Başkanlığına Abdurahman Çelik, Beştelsiz Mahalle Başkanlığına Muhammed Yıldırım ,Gökalp Mahalle Başkanlığına Tamer Karancı ,
Telsiz Mahalle Başkanlığına Emrah Çamlı, Maltepe Mahalle başkanlığına İsmail Uğur, Çırpıcı Mahalle başkanlığına Yasin Akdarma, Kazlıçeşme Mahalle başkanlığına Şehmuz Uygur, Seyitnizam Mahalle başkanlığımıza Cengiz Kaçar seçildi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta gazetemize şunları söyledi. Kongre ile ilçe ana kademe, Kadın kolları ve gençlik kollarımız yenilendi.

Mahalle başkanlıklarında kongre olmadığı için ilçe başkanları zaman zaman değişim yaparlar.

Biz de yaptığımız istişarelerde bazı mahalle başkanlıklarında yenilenmeye gitmeyi gerekli gördük. Bu önceki mahalle başkanlarımızın başarısız olduğunu için yapılan bir değişim olmadı.

Bir çok kademesinde yenilenen Zeytinburnu ilçe teşkilatımızın mahalle başkanlıkları bazında da yenilenmesi gerekiyordu.

Önceki Mahalle başkanlarımız ile değişik kademelerde yine beraber çalışacağız. Hepsine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34