banner32

Ak Parti Zeytinburnu Delegeleri Yemekte Buluştu

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver 14.12.2014’de yapacakları ,ilçe kongresi öncesi 500’e yakın parti delegesi ile Öğretmenevi’nde verdiği yemekte bir araya geldi.

Ak Parti Zeytinburnu Delegeleri Yemekte Buluştu
Bahattin Ünver biz büyük bir aileyiz dedi

Zeytinburnu Öğretmenevinde yüzlerce delege ile bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanıBahattin ünver şunları söyledi “ Değerli belediye başkanım,Teşkilattan sorumlu il başkan yardımcım,il yönetim kurulu üyelerimiz,ilçe yönetim kurlu üyeleri ve belediye meclis üyelerimiz.Partimiz bir süre önce 5.Olağan ilçe kongrelerini başladı.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Allah ömür nasip ederse bir hafta sonra da Zeytinburnu olarak biz kongremizi yaparak Haziran 2015 seçimi için ter akıtacak arkadaşlarımız seçmiş olacağız inşallah. Bu yemekli delege toplantımızda partimizin 12 yılda yaptığı ufuk açıcı icraatleri size anlatmayacağım.

Çünkü sizler her şeyi kendi gözleriniz ile görmektesiniz. Ancak iç ve dış güçlerin  Milletin yararına çalışan siyasilerimizin yollarına tuzak üstüne tuzak kurduklarını hepimiz görüyor ve duyuyoruz. Sanki % 10 barajını Ak Parti Getirmiş gibi bir hava estirmeye çalışanların samimi bulmak mümkün değil. Partimiz daha önce muhalefete partileri kapatmak ve seçim barajın aşağı çekmek için teklif götürdü ama kimse yanaşmadı. Ak Parti hiçbir zaman yasakların arkasına sığınmadı. Biz Halkımıza güveniyor ve inanıyoruz dedi. Ünver 14.12.2014 de yapacakları ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Ak Parti İstanbul İl teşkilat başkanı Halis Dalkılıç ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’da delegelere hitaben bir konuşma yaptı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34