banner32

Ak Parti Zeytinburnu Bayramlaştı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı kurban bayramının 2.gününde ilçe binasında bayramlaştı. Bayramlaşmaya Genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı eski AB bakanı Volkan Bozkır,İl koordinatörü Murat Atım, İstanbul milletvekili Fatma Benli , ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanı tebrikleri kabul etti.

Ak Parti Zeytinburnu Bayramlaştı
 İlçe başkanı Bahattin Ünver bu halk ile gurur duyuyorum dedi

Bayramlaşma programının ilk konuşmasını Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı.

Ünver bayramlaşma programlarına katılan genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili Fatma Benli, il koordinatörü Murat Atım ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Ünver daha sonra konuşmasını şu çekilde devam etti "Ülkemiz gerçekten ramazan bayramı ile kurban bayramı arasında çok kötü bir durum yaşadı. TSK içine sızmış bir gurup FETÖ'cü asker kılıklı teröristin halkın uçağını,tankını,topunu,tüfengini halka doğrultarak 241 vatan evladını şehit etmeleri ve 2.500 kişiye yakın vatandaşımızı da gazi ederk ne denli gözlerinin kan bürüdüğünü göstermiş oldular.  Her şeyi hesaplamışlardı ama halkımızın ferasetini hesaba katmadılar. Halkımız ülkesini uçurumun dibinde alarak yine 15 Temmuz 2016'dan önceki mecrasına oturttu. Burada bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet,gaizilerimize acil şifalar dilerken yakınlarına da sabırlar dilerim" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı FETÖ ile mücadele kanunlar içinde yapılıyor dedi

Hayati Yazıcı konuşmasına şu şekilde başladı "Öncelikle Zeytinburnu teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederek bayaramlarını tebrik ederim. Halkmız ile ne kadar gurur ve onur duysak azdır. Buradaki hepinizin çok yakından bildiği üzere bundan 2 ay önce yani 15 Temmuz 2016 da ülkemiz çok büyük bir badire atlattı. Bunun atlatılabilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yerinde bir karar ile halkımızı meydanlara davet ederek yapılmak istenen alçaklığa karşı direnmelerini istemeleri ile halkımız bulunduğu her yerde canını ortaya koyarak kendi parası ile satın alınan Uçak,Tank ve Silahlalar' dan sıkılan kurşunlara canını siper ederek darbeci bozuntularına tahmin emedikleri bir darbe vurdu. Darbeye kalkışanlar halktan darbe yiyerek 4 saat içinde teslim alındı. 

Halkımızın bu davranışı çok ama çok değerli ve onurlu bir duruştu. Bu karşı çıkış mazlum milletlere örnek oldu. Aslında burada Ak Partimizin 15 yılda yaptığı bir çok güzelliği anlatmak mümkün ama sizler zaten her şeyin farkındasınız benim yapacağım şey sadece bir kaç şeyi  hatırlatmaktan ibaret olacaktır. Cumhurbaşkanımızın BM nin 5 daimi üyesinin aldığı veya alamadığı kararları eleştirerek idünya 5 ten büyüktür çıkışından sonra güç odakları rahatsız oldu. Bunu da kitle iletişim araçları ile yaptıkları söyleşilerde ifade etmekten geri durmuyorlar. Emperyalist devletler her kes önümüzde diz çöksün anlayışını benimsedikleri için buna dur diyen bir lideri bitirmek için ne kadar terör örgütü varsa hepisni üstümüze saldırtıyorlar.  İnşallah sizlerin destekleri ile bütün bunların üstesinde geleceğiz. Allah ülkemizi ve ülkenin selameti için çalışan devlet büyüklerimizi korusun"
dedi.

Eski AB Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır'da bana işin kolayı kaldı.Biraz önce genel başkan yardımcımız sayın Hayati Yazıcısı konuşulması gereken her şeyi konuştu. Benden önceki  konuşmacıya aynen katılıyorum diyerek işin kolayına kaçarken hepinizin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlarım dedi.

Daha sonra Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Zeytinburnu sorumlusu Fatma Betin Benli  de bir konuşma yaparak demokrasi nöbetlerinde 27 gün boyınca Zeytinburnu 15 Temmuz meydanı gecenin her saatinde dolup taştı diyerek Zeytinburnu teşkilatını kutladı.

Ak Parti İl Koordinatörü Murat Attım'da teşkilat mesnuplarına teşekkür ederek bizler hep beraber bir aileyiz. Kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza sizden bir alkış istiyorum. Ana Kademe zaten işin omurgası onlar için alkış istemem ama siz kendiniz isterseniz alkış yapabilirsiniz. Ayrıca Sefer Kocabaş ve Milletvelili adayımız Reşide Yüksel'de aramızda onlar içinde bir alkış istesek ayıp olmaz diyerek herkesi onure eden bir konuşma yaptı.  

Bahattin Ünver kapanış konuşması ile bayramlaşma prograını bitirdi.  Daha sonra Zeytinburnu teşkilat mensupları 5 otobüs ile İl başkanlığının Haliç Kongre Merkezindeki bayramlaşmasına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34