banner32

Ak Parti Zeytinburnu Armutlu'da Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum öncesi Ak Parti teşkilatları neden evet diyecekleri ile alakalı en yetkili ağızlardan bilgi alıyor. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı danışma meclisini Armutlu Tatil köyünde Genmel başkan yardımcısı Mustafa Ataş, İl teşkşlat başkanı Celal Erdoğan, Sosyal politikalardan sorumlu il balşkan yardımcısı Habibe Başer Çiftçi'nin katılımı ile yapıldı.

Ak Parti Zeytinburnu Armutlu'da Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı
 Gündem 16 Nisan 2017 Referandumu oldu

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığı Ana kademe,Kadın kollarıi,Gençlik kolları,Mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurulu üyelerinden oluşan geniş bir kadro 2 günlük çalışma kampı için Armutlu' da özel bir tatil köyüne gitti.

Hem tatil ve eğitim 

16 Nisan 2007 tarihinde yapılacak olan referandum öncesi Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı Aramutlu Tatil köyünde verimli bir parti için eğitim toplantısı yaptı. 

Toplantıya genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş,il teşkilat başkanı Celal Erdoğave Sosyal Politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı Habibe Başer Çiftçioğlu katıldı.

Tatil Köyünde yapılan Danışma Meclisi'ne genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş katıldı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ister seçim olsun ister olmasın bütün yıl boyu teşkilatı ile beraber verimli çalışmalar yaparak bu tatili hak eden teşkilat mensuplarına bir jest yaptı. 

Ünver tatil köyünde bile danışma meclisi yaparak sadece tatil için Armutlu'ya gitmediklerini kanıtlarcasına bir çok siyasi çalışmaya imza attı.

Bahattin Ünver Danışma meclisinde yaptığını konuşmada şunları söyledi "Referandum tarihimiz kesinleşti. Ülkemiz 16 Nisan 2017' de sandık başına gidecek. 

Bugüne kadar çok önemli seçimler geçirdik. Gerçekten hepsi bugün burada olmamız için çok önemli seçimlerdi. Ancak bu seçim yapılan en önemlisi olacak. 

Kesinlikle rehavete kapılmaya gerek yok. Önümüzde 7 Haziran gibi bir örnek var iken kesinlikle yan gelip oturarak beklemeyeceğiz. 

Allah'da halk da çalışana hak ettiğini verir. Gerçi bizim teşkilatta görev bilinci var kimse oturmaz ama bazen ben çalışmazsam da bir şey olmaz mantığı bazı arkadaşlarımızın aklına gelebilir. Ama bir kişi üzerine düşeni yapmadığı sürece zencirin bir halkası kopuk demektir. Kopuk halkalı zencirde işe yaramaz. 

Bu seçim benim ilçe başkanı olarak son seçimin olacak inşallah hepinizden samimi ve içten bir çalışma bekliyorum.  Aslında daha konuşacak çok şeyim var ama teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcımız Mustafa Ataş, il teşkilat başkanımız Celal Erdoğan ve Zeytinburnu sorumlumuz il başkan yardımcımız Babibe Başer Çiftçioğlu'nu dinlemek adına ben sözlerimi kısa keseceğim diyerek sahneyi diğer konuşmacılara bıraktı.

Daha sonra Habibe Başer Çiftçoğlu,Celal Erdoğan birer konuşma yaptı.Akabinde Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı 
Mustafa Ataş Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatına ufuk açıcı bir konuşma yaptı.              
 
Cuma günü ile Pazar günü arasında yapılan iki günlük çalışma kampında Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı bir çok çalışmaya imza attı. Kamp sonrası bütün kademeler ilçede  girilmedik ev bırakmamak üzere anlaşarak çalışmalarına başladılar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34