banner32

Ak Parti Yeşiltepe Mahalle Danışması Yapıldı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver Partisinin Yeşiltepe Mahalle teşkilatı tarafından düzenlenen danışma meclisinde “Ak Parti döneminde 11 tane seçim yapıldı. Hepsi çok önemliydi ama eğer referandum’a gidersek bu en önemlileri olacak” dedi”

Ak Parti Yeşiltepe Mahalle Danışması Yapıldı
 Ak Parti Yeşiltepe Mahalle Başkanı Eyüp Süner ve Teşkilatından Coşkulu Danışma Meclisi

Sümer Mahallesi Yiğitoğlu Düğün Salonunda yapılan Mahalle Danışma meclisine çok sayıda sandık başkanı, mahalle yönetim kurulu üyeleri  ilçe başkan yardımcıları katıldı. İlk olarak teşkilat başkanı Hasan Memiş sandık odaklı bir konuşma yaptı. Daha sonra Mahalle başkanı Eyüp Süner ve yönetimi tarafından hazırlanan  slayt gösterimi izletildi.

Ünver süreci her yönü ile mahalle yönetimine anlattı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver Yeşiltepe Mahallesi danışma meclisi toplantısında önemli konulara temas etti.

İşte Ünver’in konuşması  Ak Parti kurulduktan bu yana 11 seçim yaşadık. Bunun 7 tanesi benim ilçe başkanlığım döneminde oldu. 7 Haziran 2015 seçiminde % 42 gibi yüksek bir oy aldığımız halde tek başımıza iktidar olamadık. İşte Bu başkanlık sistemi bu tür sorunları ortadan kaldıracaktır. İngiltere de % 36 ile hükümet kurulurken biz % 42 ile hükümet kuramdık.  Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız ile beraber bizim partimiz de güçlü cumhurbaşkanlığının  ülke için daha hayırlı olacağına inanıyor. İşte bu  inancımız gereği çok yakın bir süre içinde TBMM’de oylanacak olan Anayasa değişikliği eğer meclisten geçerse 2017’nin ilk yarısında muhtemelen sandık önümüze gelecek. İşte bizim görevimiz  il başkanlığı tarafından bize kısa ve met olarak verilen bilgileri seçmenimize en güzel bir şekilde ulaştırma görevi İlçe başkanlığı olarak bizim, mahalle yönetimi ve sandık başkanlarımız olarak sizlere ait olacaktır.  Kesinlikle rehavete kapılmadan  bütün seçmenlerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Siz bu salonu hınca hınç doldurmazsanız il başkanımız orada ,başbakanımız ve cumhurbaşkanımız da  Ankara’da rahat konuşamaz. Yani biz halkanın son kısmıyız bizim önemimiz yok demeniz hiç doğru değil. Çünkü siz halkanın ilk kanadısınız siz olamadığınız zaman halkanın diğer kanatları da olmaz.

Her seçim öncesi bu seçim önemli dedim gerçekten de öyle idi. Çünkü o seçimlerden birisini kaybetmiş olsaydık bugün burada olamazdık. Ama önüme gelecek olan referandum ile de biz rejim değişikliği değil ama bir sistem  değişikliği yapacağımız için hepimizin hayatı için çok önemli bir süreç ile karşı karşıyayız1. Bakınız Cumhurbaşkanımız için diktatör diyorlar. Çünkü  ilk kez bir lider dünya 5 ten büyüktür dedi. Onların dediklerine boyun eğmedi. İşte emperyalistler kendi taleplerine boyun eğmeyen  liderler için bir kulp bularak  onları halkları önünde tartışılır hale getirmeye çalışmalarını iyi anlamamı gerekir diyen Ünver bir çok konuda mahalle teşkilatına önemli bilgiler verdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34