banner32

Ak Parti Sabah Namazından sonra Kahvaltı programını başlattı

Ay Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yıllardır yaptığı cuma sabahları sabah namazından sonra camii cemaati ile kahvaltı yapma programına bu sene yine başladı...İlk durak Beştelsiz Camisi oldu.

Ak Parti Sabah Namazından sonra Kahvaltı programını başlattı
Programa Murat Aydın ve Bahahtin Ünver'in yanı sıra çok sayıda Ak parti ilçe başkan yardımcısı da katıldı

Yıllardır Zeytinburnu ilçesinin 13 mahallesinde bulunan camilerde cemaat ile birlikte Sabah Namazını kılan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi daha sonra camii imamı başta olmak üzere kahvaltıya katılmak isteyen cemaat ile birlikte caminin ve mahallenin sorunlarını konuşarak kahvaltı yapmaları halktan destek görmeye devam ediyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber


Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver biz sadece seçimde çalışmıyoruz dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi " Ak Parti sadece seçimlere üç ay kala halkın karşısına çıkmıyor. Biz her zaman halkımız ile birlikteyiz. Halkımız da samimiyete çok önem veriyor. Biz oy için vatandaşımız ile hasbihal etmiyoruz. Biz zaten halkın içinde gelen kişileriz. Halk bizi ve partimizin kurucularını kendisinden biri olarak gördüğü için 12 yıldır en üst düzeyde desteğini bizim partimizden esirgemiyor" dedi.

Belediye başkanı Murat Aydın 'da camii cemaati ile yaptığı konuşmada kendisine gelen istek ve talepleri not alarak gerekeni yapacağını söyledi. Camii derneğinden yöneticiler ile yeni cami içinde fikir alışverişinde bulunan başkan Aydın halkımız bizden ne talep ediyorsa imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen her şeyi yapacağız"dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34