banner32

Ak Parti kadın kolları Aşure dağıttı

Ak Parti Zeytinburnu kadın Kolları 58 Bulvar caddesinde aşure dağıttı. Kadın kolları başkanı Fatma Balcı ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap ve Belediye Meclis üyeleri aday adayı Metin Develi,Yıldırım Emen,Mehmet Nezir İlgörmüş ve Yunus Gülmek ‘de katıldı.

Ak Parti kadın kolları Aşure dağıttı
Kadın Kolları Başkanlığı sosyal işler birim başkanı Semira Diril günlerce hazırlık yaptı

Ak Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı’nın talimatları doğrultusunda diğer kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 58.Bulvar Caddesi Garaanti bankası önünde yüzlerce kap aşure’nin dağıtılması için güzel bir organizasyon yapan Sosyal işler birim başkanı Semira Diril ‘in günlerce yaptığı hazırlık sonucu yüzlerce vatandaş dağıtılan aşureleri alıp afiyetle yedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Kadın Kolları başkanı Fatma Balcı aşure dağıtımları için şunları söyledi ”Toplumuz tarafından yüzyıllardır Muharrem ayında yapılan aşureler komşulara ikram edilerek güzel bir birlik ve dayanışma örneği sergileniyor.Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları olarak yıllardır bu güzel çalışmayı ilçemizin en kalabalık caddesi olan 58.bulvarda yaparak hem halkımız ile iç içe oluyoruz ham de güzel bir geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bugün Bizleri yalnız bırakmayan ana kademe ilçe bakanımız Sayın Bahattin Ünver’e ve belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap’a Mecis üyesi aday adaylarımızdan Yunus Gülmek ve Mehmet Nezir İlgörmüş’e de teşekkür ederim” dedi.

İlçe başkanı Ünver kadın kolları başkanımızı ve yönetimini tebrik ederim

Ak Parti Zeytinburnu ilçe balkanı Bahattin Ünver’de kadın kollarının yaptığı aşure dağıtım etkinliği için şunları söyledi “Zeytinburnu Belediyemiz ilçenin değişik mekanlarında on binlerce kap aşure dağıtarak halkımız ile güzel bir iletişi kurdu. Bugün burada kadın kolları başkanımız Fatma Balcı kardeşim ve yönetimi de partimiz adına güzel bir organizasyon yaparak il başkanlığımızın bize bugün için tahsis ettiği karavana da hijyenik bir şekilde vatandaşlarımıza ikram etmeleri çok güzel bir çalışma olduğunu ifade etmek isterim.Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34