banner32

Ak Parti Emektarlarını Unutmadı

Ak Parti Genel Merkez ve İstanbul İl başkanlığı İstanbul’un 39 ilçe başkanlığına gönderdiği genelge ile kuruluştan bugüne kadar ilçe başkanlığında görev yapan Mahalle Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ile istişare toplantısı yapma talebinde bulundu. Zeytinburnu Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver’de ilçede bugüne kadar görev yapan herkes ile ilçe merkezinde istişare toplantıları yaptı.

Ak Parti Emektarlarını Unutmadı

 Geçmişten Günümüzde Görev Yapanlar Nostalji Turu Yaptı

Eski Mahalle Başkanları ve  ilçe başkan yardımcıları İlçe başkanı Bahattin Ünver, Yardımcıları Mustafa Yalçınkaya, Hasan Memiş, Ahmet Kaya  ve Mustafa Yiğitoğlu‘nun da hazır bulunduğu toplantıda bir araya geldi. Toplantının Açılış konuşması Ak parti Zeytinburnu İlçe Balşkanı ahattin Ünver’in konuşması ile başladı.



İstanbul Times Haber Merkezi 





Bahattin Ünver
 yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi  “Yıllardır ülkemizde her 10 yılda bir yapılan askeri darbelerin hiç birisini kabul etmek mümkün değil. Ancak 15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe girişimi bugüne kadar yapılan hiçbir darbeye benzemiyor. Bu darbe değil bir işgal ve ülkeye paylaşma planıdır. Halkımız bunu gördüğü için ilk kez tank’a kafa atacak kadar bu kalkışmaya karşı çıktı. Allah’a çok şükür hep beraber kurucu genel başkanlığımızın öncülüğünde bu hain kalkışmayı bertaraf ettik. Şu an bu hainler değişik yollarla ülkemizi çökertmenin peşindeler. Son Günlerde herkesin 100 dolar satın almasını isteyecek kadar alçaldılar ama hep beraber el birliği ile bunu da aşacağız . Aslında konuşacağım çok şey var ama  sizi dinlemek için ben konuşmamı burada kesiyorum dedi.

Eski Seyinizam Mahalle başkanı Nazım Cebeci Zeytinburnu halkı kentsel dönüşüm konusunda yeterli bilgiyi alamıyor. Belediyemiz bu konuda bir birim kurup halkı ilk elden bilgi sahibi yaparsa çok memnun oluruz dedi.

Gazetemizin Kurucu imtiyaz sahibi ve eski mahalle başkanı ve ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner’de şunu sordu ” İfade vermeye gitmedikleri için göz altına alınıp ifadesi alınan HDP eş genel başkanları ,milletvekilleri ve belediye başkanlarının tutuklanıp yelerine kayyum atanmasının  Ak parti’ ye ve ülkeye yararı şu an yok gibi. İnşallah bir süre sonra bu işlemleri de FETÖ’nün kripto üyeleri olan kişiler yaptı demeyiz diyerek bu tür konulara dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Eski Sümer Mahalle başkanı Ramazan Aygün ise şu an ülkemiz üzerinde büyük oyunlar onanıyor. Kendi aramızdaki ufak tefek sorunları öne sürüp  aramızdaki birlik ve beraberliği yok etmemiz gerekir dedi.

Eski Beştelsiz mahalle başkanı Baki Özdin bu tür istişare toplantıları çok önemli. Bizi hatırlayıp davet etmenize çok sevindim. Ama bizim dönemimizde sanki daha sık şekilde istişare  toplantıları yapılıyordu gibime geliyor şu an da aynı şekilde toplantılar yapılıp yapılmadığını merak ediyorum dedi.

Eski Maltepe Mahalle başkanı İlhan Taç ise Almanya’ya kaçan gazeteci Can Dündar’ın Türkiye şu an bir cehennem gibi açıklamasına tepki gösterdi.

Toplantıya katılan diğer kişiler de yapılması gerekenler hakkında ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcılarına fikirlerini önü açık toplantıda aktarma fırsatı buldukları için teşekkür etti.

Bahattin Ünver konuşacak sözü olan bütün katılımcıları dineldikten sonra kapanış konuşması ile toplantı davetine icabet eden herkese teşekkür etti.

Bizim sürekli istişare yapmamız gerekir. Biz her seçim için bu çok önemli dedik ve öyledir de ama yapılacak olan Referandum gerçekten ülke için çok önemli bir seçim olduğundan dolayı ülkesini seven herkesin evet demesi adına hep beraber çalışmamız gerekir dedi.



Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34