banner32

Ak Parti Bugün de Emine İnanç Camii cemaati ile kahvaltı yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı uzun senelerdir her cuma sabahı farklı bir camide sabah namazı kılarak namaz çıkışı camii cemaati ile birlikte kahvaltı ederek sohbet etme geleneği bugün de Yenidoğan Mahallesinde bulunan Emine İnanç camisinde yapıldı.

Ak Parti Bugün de Emine İnanç Camii cemaati ile kahvaltı yaptı
Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahahtin Ünver ,Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel de katıldı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Belediye başkanı Murat Aydın Masaları teker teker gezerek kahvaltıya katılan camii cemati ve teşkilat mensupları ile sohbet ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi

Kalabalık bir Camii cemaatinin iştirak ettiği Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı cuma sabahı kahvaltı buluşmaları nhız kesmeden devam ediyor. Bu ve benzeri hak odaklı çalışmalar Ak Parti'nin halk nezdinde daha da değerli kılıyor. Hiç bir siyasi konuşmanın yapılmadığı camii cemati ile namaz sonrası kahvaltı programları cemaatin ilgisi ile karşılaşıyor. Emine İnanç vakfı Camisinde yapılan kahvaltı programına da yoğun katılım oldu.

Ak Parti Zeytinburnu ileç başkanı Bahattin Ünver kahvaltı çıkışı muhabirimizin sabah namazından sonra camii ceamati ile yaptığınız kahvaltılardan memnumusunuz sorusuna şu cevanı verdi " Ehlamdülliah biz bu çalışmamızı yıllardır yapıyoruz. Özellikle bu tür çalışmalarımızda mümkün mertebe siaysi konulara girmememeye özen gösteriyoruz. Her cuma sabahı bir mahallemizin değişik cemisinde sabah namazımızı eda ediyoruz. Namazdan sonrada vakti müsait olan camii cemaatinden abilerimiz ve kardeşlerimiz ile aynı masa etrafında kahvaltımızı yaparak sohbet ediyoruz. Sizinde gördüğünüz gibi cemaatimiz bizi hiç bir kahvaltı programımızda yalnız bıtrakmıyor.Allah hepsinden razı oldun dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da İlçe başkanı Bahattin Ünver'in söylediklerine katıldığını ifade ederek Zeytinburnu halkına teşekkür etti.

Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel'de Ak Parti idarecileri benim mahallemde bulunan Emine İnanç Vakfı camisinde sabah namazı çıkışı cemaat ile kahvaltı yapacaklarını ve benimde davetli olduğumu ifade ettiler.Bizde cemaatimiz ile hasbihal etmek adına bu güzel organizasyona katıldık.Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34