banner32

Ak Parti Bayramlaşmasına Salon Dar Geldi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı her bayram olduğu gibi bu bayram da geniş katılımlı bir bayramlaşma yaptı. İlçe Başkanı Bahattin Ünver,eski bakan ve Ak Parti İstanbul, Milletvekili Hayati Yazıcı, il yönetim kurulu üyesi Fırat Oktay,Belediye başkan vekili Av.Saffet Öz,Kadın ve gençlik kolları başkanı başta olmak üzere çok sayıda partili bayramlaşmaya katıldı.

Ak Parti Bayramlaşmasına Salon Dar Geldi
 Bahattin Ünver 1 Kasım 2015 Seçimi ülke için çok önemli dedi 

İlçe başkanı Bahattin Ünver bayramlaşma için yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Bizler genmiş bir aileyiz. 7 Haziran 2015 seçimlerinde elde edemediğimiz tek başımıza iktidar olmayı 1 Kasım 2015 seçiminde çok çalışarak hep beraber partimizi iktidar yapacağız. Bu ne Ahmet Davutoğlu davasıdır,ne Recep Tayyip Erdoğan davasıdır nede Bahatin Ünver davasıdır. Bu bir medeniyet davasıdır. Bizim Türkiye’ de Ak Parti’yi iktidar yapmamız demek dünya mazlumlarının rahat bir nefes almalarını sağlanmak demek olduğunu bilmenizi isterim. Aslında konuşacak çok şey var burada bakanımız,il sorumlumuz ve belediye başkan vekilimiz var.Ben konuşmamı uzatarak onların  zamanlarını almak istemediğim için konuşmamı kısa kesmek isterim” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Daha sonra Zeytinburnu Belediye başkanı vekili Av.Saffet Öz Beleidye başkanları Sayın  Murat Aydın’ın bayramdan dolayı Babasını memkekette ziyarete gittiği için burada bulunamadığını ifade ederek Belediye başkanı Murat Aydın’ın bütün katılımcıların bayramını en kalbi duyguları ile kutladığını ifade etti.

İl Yönetim kurulu üyesi Fırat Oktay da İl başkanı Dr.Selim Temurci’nin selamlarını ileterek bütün katılımcıların bayramını kutladı.

Eski bakan  ve Ak Parti İstanbul Milletveklili adayı Av.Hayati Yazıcı’da geniş bir konuşma yaparak ülkenin gelişmesini istemeyen iç ve dış mihrakların ilkenin önüne engel koymaya çalıştıklarını ifade ederek Ak Parti’yi tek başına 1 Kasım 2015 de tek başına iktidar yapmak için gece gündüz çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Katılımcılar daha sonra Ak Parti İstanbul il başkanlığının Haliç Kongre merkezinde yaptığı bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısına katılmak için otobüslerle Haliç’e hareket etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34