banner32

Ak Parti 7 Haziran 2015 'için en az 367 Vekile kilitlendi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı KazLIıçeşme Kültür Merkezinde Ocak ayı danışma meclis toplantısına Ak Parti İstanbul milletvekilleri Prof.Türkan Dağoğlu ve Osman Aşkın Bak ve il Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç başta olmak üzere çok sayıda kişi toplantıya katıldı.

Ak Parti 7 Haziran 2015 'için en az 367 Vekile kilitlendi
Ünver 7 Haziran 2015 seçimlerine odaklanmış durumda Hedef % 60 



Ak Parti 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde en az 367 vekil çıkarmaya odaklandı. 8 Şubat 2015 de yapılacak İstanbul il kongresindan sonra bu çalımaların daha da hızlanacağı sinyalini veren  Ünver İstanbul il başkanlığının yanı sıra ilçe başkanları da bu hedefe kilitlendi. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver'de iddialı konuşan ilçe başkanlarının önde gelen temsilcisi konumunda.


Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Ocak ayı danışma meclisini Kazlıçeşme Kültür merkezinde İstanbul Milletvekilleri Prof.Dr.Türkan Dağoğlu ve Osman Aşkın Bak’ın’da katılımı ile yaptı.
Ünver, açılış konuşmasında teşkilatının her birimi ile gurur duyduğunu ifade etti
Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı kısa bir süre içinde ana kademe gençlik ve kadın kolları kongresini yaparak 7 Haziran 2015 seçimleri için hazır olduğunun sinyalini verdi.



Ünver ; % 60 Öylesine söylenmiş bir söz değil buna yürekten inanıyorum dedi 



Tecrübeli Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver bir çok toplantıda yaptığı Ak Parti Zeytinbyurnu ilçe başkanlığı olarak 7 Haziran 2015 seçimlerinde % 60 oy alacağız sözünü Ocak ayı ilçe danışma meclisinde tekrarladı.



Ünver yüzlerce partili önünde şunları söyledi "Bir süre  önce yaptığımız ilçe ana kadame kongremizde 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimlerde ilçe olarak % 60 oy alacağımızı il başkanımız ve bakanlarımızın önünde sizlere güvenerek söz verdim. Bu söz öylesine topluluğu galeyana getirmek için verilmiş bir söz değil. Önceki seçimlerimizin istatistiğini yaparsanız siz de bunun mümkün olduğunu görürsünüz dedi. 



Bahattin Ünver Mahalle başkanı sayımız Genel merkez kararı ile yine eskisi gibi sandık sayılarına bakılmaksızın mahalle sayısı ile eş oldu. Biz bu kadar gereği sandık esaslı 23 mahalle başkanı ile çalışmalarımızı yapıyorduk. Yeni karar gereği Mahalle sayımız 13'e inerken hiç bir arkadaşımız bize zorluk çıkarmak yerine aksine yardımcı oldu.Çünkü Ak Parti de amaç hizmet etmektir.  Aslında burada sizlere saatlerce partimizin hizmetlerini anlatabilirim. Ancak il teşkilat başkanımız,Milletvekillerimiz burada onların size anlatacakları mutlaka olacaktır. Son sözümüz şu olacak 8 Haziran'da Ataköy Sinan Erdem spor salonunda Ak Parti İstanbul il başkanlığımızın kongresi olacak ve  biz koordinatör ilçeyiz. En kalabalık yer bize ayrılmış durumda. Hepinizi mutlaka orada görmek isterim dedi.



Ünver ; İstanbul Times Gazetesi,İstanbul Times Tv. ve Zeytinburnu Haber'e özel teşekkür etti



Bahattin Ünver Yüzlerce partili önünde İstanbul Times Gazetesi,İstanbul Times Tv. ve Zeytinburnu Haber Gazetesi sahip ve çalışanlarına teşekkür ederek bu sabah Emine inanç Vakfı Camisinde camii cemaati ile kahvaltı programımız vardı. Sabah saat 5.30 dan bu saate kadar yaptığımız çalışmaları okurlarına duyurmak için bizimle birlikte çalışıyorlar. Şu  an burada İstanbul Times Gaztesinin ve Tv sinin imitiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Kardeşim Kameramanı Erhan Şahin ve Zeytinburnu Haber Gazetesinden Murat
 Ergün ve Taylan Demirelli kardeşim var hepinizin huzurunda kendilerine teşekkür ederim dedi.



Murat Aydın Erdoğan ile bir anısını anlattı 



Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da yaptığı selamlama konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti kuruluş sürecinde Kazlıçeşme mitingine gelirken bir bayanın önünü keserek Allah Rızası için bu sağlık sistemini düzeltin demesi ileErdoğan'ın kendisine dönerek Murat Allah bize iktidarı nasip ederse ilk olarak sağlık sistemine çözüm bulacağız dediğini söyledi. Başkan Aydın Ak parti kurulmadan önce Erdoğan'a 10 belediye başkanı ile haber gönderdiklerini kuracağınız parti ne olursa olsun yanınızdayız dediklerini ifade etti. Başkan Aydın sözlerimi kongre ile göreve gelen her kademedeki arkadaşlarıma başarılar dilerim diyerek noktaladı.



Halis Dalkılıç ; Hem Tanışma hem de danışma bir arada 



Ak Parti İstanbul İl başkan yardımcısı teşkilat başkanı Halis Dalkılıç Zeytinburnu ilçe danışma meclisinde önemli konulara temas ederek teşkilat mensuplarına bilgi verdi. Dalkılıçkonuşmasına söyle devam etti " Zeytinburnu ana kademe,gençlik ve kadın kollarımız kongrelerini yaparak bugün de kongrelerden sonra ilk danışma meclisi toplantısında bir araya geldik. Bugün burada hem danışma hem de tanışma oldu. Bu güzel ortamı görmek beni çok mutlu etti.  Bazı ilçeler lokomotif bazıları da vagon olur.Zeytinburnu her zaman lokomotif olmayı başarmış bir ilçemiz.İlçe başkanımız Bahattin Ünver,Beledeye başkanımız Murat
 Aydın'a  ilçelerini diri tuttukları için huzurlarınızda teşekkür ederim. 



Hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz Haziran 2013 de Gezi de halen anlamadınız mı mevzu ağaç değil diyen zihniyete sizler seçim sandıklarında cevap verdiniz. Fas dönüşü  o zaman başbakanımız olan Sayın Recep Tayip Erdoğan için karşılama yapılmayacaktı. Uçağın inmesine 2 saat kala il başkanımız beni aradı. Halis 2 saat var bir organizasyon yapsak teşkilatlarımızı karşılamaya yönlendirsek nasıl olur dedi Bende Allah deyip başlayacağız dedim ve orada yüzbinler birikti işte 17-25  Aralık tezagahını sizler bu karşılama ve Kazlıçeşme mitingi ile ile bozdunuz dedi. İç ve dış güçler o kadar ciddi bir hazırlık yapmışlardı ki Ak Parti dışında herkes içinde vardı. Bu işleri nasıl siz ters düz ettiyseniz başkanlık sistemini sizler getireceksiniz "
dedi.



Ak Parti İstanbul Milletvekillleri Osman Aşkın Bak ve Prof.Dr.Türkan Dağoğlu 'da Meclis çalışmaları hakkında parti mensuplarına bilgi vererek eğer biz mecliste rahat çalışıyorsak sizin sandıklara attığıız oylar sayesindedir. Eğer biz mecliste çoğunluk olmazsak CHP bize su vermez diyerek. TBMM'de sandalye sayısı çok mühim. 7 Haziran 2015 de de 367 den fazla vekil alırsak referanduma gitmeden Anayasayı değiştirebilecek vekil sayısı olan 367 yi mutlaka sağlamamız  dediler.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34