banner32

Ahmet Arif Denizolgun vefat etti

Süleyman Efendi Hazretlerinin torunu olan halk arasında Süleymancılar diye bilinen Süleymanlılar cemaatinin kanaat önderi ve lideri Muhterem Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi vefat etti.

Ahmet Arif Denizolgun vefat etti
  Süleyman Hilmi Tunahan Efendi Hazretleri'nin torunu olan halk arasında Süleymancılar diye bilinen Süleymanlılar cemaatinin lideri Muhterem Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi 61 yaşında vefat etti.

Gece saat 03:00 sularında yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu 04:00 sularında Beykoz'daki evinde vefat eden Muhterem Ahmet Arif DenizolgunBeyefendi'nin cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor. Cenazeye çok yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Denizolgun Beyefendi'nin vefat haberi hızla yayılırken tüm dünyada sevenlerini yasa boğdu. 

Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi, babası Hüseyin Kamil Denizolgun Beyefendi'nin vefat yıldönümünün ilk saatlerinde; dedesi Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'ninyıldönümünden 1 hafta önce (16 Eylül) vefat etti.

Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi'nin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Cami'sinden kaldırılacak. Cenazeye yoğun katılımın olması bekleniyor.

MELİH GÖKÇEK'TEN TAZİYE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ahirete irtihal eden Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir mesaj yayınladı. Gökçek, Denizolgun'un sevenlerine başsağlığı diledi.

ahmet arif denizolgun melih gökçek ankara büyükşehir belediye başkanı twitter taziye

TWİTTER'DA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Süleymanlılar Cemaati Kanaat önderi ve lideri Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi'nin vefatı kısa süre içerisinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34