banner32

Ahenk Moda Evi Resmi Açılışına Hazırlanıyor

2012 Eylül ayından beri kendi tarzında kişiye özel tasarımlarla karşımıza çıkan Ahenk Moda Evi,Zeytinburnu 58. Bulvar Caddesindeki yerine tüm evlenecek gelin adaylarını bekliyor.

 Ahenk Moda Evi Resmi Açılışına Hazırlanıyor
Zeytinburnu Modayı yakından takip ediyor 

Sahipliğini Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç ve Ablası Reyhan Özaltın'ın yaptığı Ahenk Moda Evi 2012 Eylül'den beri  kişiye özel (Haute Couture) gelinlik tasarım ve üretimini yapıyorlar.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Satış ve kiralama işleminin yapıldığı moda evi yetkilisi Özaltın, gelinlerin kendilerine hatıra kalması adına daha çok satın almayı tercih ettklerini ifade etti.

Modacı, Reyhan Özaltın Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Biz bir geline sadece gelinlik vermiyoruz. Aynı zamanda gelinliği tamamlayan tüm aksesuarları da veriyoruz"dedi. 

Özaltın,piyasada hazır olarak gelinliklerin daha çok açık gelinlere göre yapıldığını ifade ederek tessettürlü gelinler için isteğe uygun bir çok model yapabildiklerini ifade ederek kişiye özgü tasarım ve dikim yapmalarının gelinlere kolaylık sağladığını belirtti.

Davut Genç ve Reyhan Özaltın'ın Temmuz 2012'den beri seri üretime geçirdiği Rey&Da Gelinlik markası da mevcut. Reyda markasında seri üretim adına ithalat ve ihracata devam eden Genç ve Özaltın değişen trendlere göre tasarladığı tesettür gelinlik ve abiye modelleriyle Anadolu'ya kendini göstermektedir. Daha sonra başta Arap Ülkeleri olmak üzere, Fransa, Hollanda, Almanya ve Belçika gibi pek çok ülkeye göndermekte, Ülkemizi gururla temsil etmektedir.

Modacı Reyhan Özaltın, "Benim başarı ölçütüm bu, size en yakışanı, tarzınıza en uygun olanı, en uygun fiyatla sunabilmek" diye eklerken en kaliteli ürünü kendilerinin çıkartığınıda idda ediyor.
Özaltın, Şubat 2014 tarihien kadar ciddi bir kolleksiyon hazırlayarak gelinlerin karşısına çıkacaklarını, kendine güvenen tarzı ile ifade etti.


İletişim Adresi :
Ahenk Moda Evi
58.Bulvar Cad.Fazlıoğlu Apt.NO:58
Kat 2 Daire 4  (Deniz Bank Yanı )Zeytinburnu -İstanbul
Tel:0505-330 44 46 - 0506- 543-47 25
 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34