banner32

Ahde Vefa Derneği'nden 3000 Kişilik Sokak İftarı!...

Ahde Vefa Derneği geleneksel iftar programında,bu yılda da,ZeytinburnuTelsiz Mahallesinde 3000 kişiye,sokakta iftar yemeği verdi.

Ahde Vefa Derneği'nden 3000 Kişilik  Sokak İftarı!...
 Ahde Vefa Derneği Kimsesizlerin kimsesi olmak ve Eğitme katkı sunmak amacıyla kurulduğu yıldaki açıkladığı amaçlarını ilk 2.5 yılda kanıtlamış oldu.

 Ahde Vefa De Ahde Vefa Derneği ,Zeytinburnu- Telsiz Mahallesinde ,caddeye astığı dev Türk Bayrağının altında,3000 Kişiyi geleneksel iftarında,bu yıl da da,aynı sokakta aynı sofrada buluşturdu.

 Dernek Başkanı Metin ŞENGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri iftara katılan davetlilerle tek tek ilgilendiler. Müzisyen Mehmet ŞEN ekibinin İlahilerle başlayan ve ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam eden İftarına,Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Satı ORAL, ALKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yahya DEDİŞ; Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Erdoğan GÜNER, Zeytinburnu Tüm Rumeliler Derneği eski Başkanı Besim SADIKER, Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif ŞENGÜL, Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Emrullah İÇ, Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  (İSÖS) Başkan Vekili  Ali GÜNDÜZ, Elazığlı İş Adamları Derneği Başkanı Nazir GÜLER, Belediye Başkanlığı eski adaylarından Ahmet ŞİMŞEK, Zeytinburnu Rumeli Köprülüler Derneği Yönetim Kurulu temsilcileri, Dönmez İnşaat ilgilileri, Duayen Gazeteci Mehmet ALPAY,Türk Kızılayı Kadın Kolları Temsilcisi Seviye AŞIR, davetliler ve semt sakinleri iftara iştirak ettiler.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin ŞENGÖZ, " Birinci Olağan Genel Kurulda bir  öğrenci yurt evi kurmak hayalimiz vardı. Merkezefendi Mahallesi'nde, üç kartlı bir binada hayalimizi gerçekleştirdik ve 12 üniversite öğrencinin gereken tüm desteklerimizi verdik. Duamız bu gençlerim ülkemize hayırlı birer insan olarak çalışmalarıdır. Uzun yıllardır hayalimiz olan gençliğimiz için çok önemli bir yeni projeye de imza atmak istiyoruz. Madde Bağımlılığı ile mücadele merkezi kurmak , bu illetin pençesine düşmüş gençlerimizi bu merkezde tedavi edip yeniden hayata bağlamak için dernek olarak bizlerde katkı sağlamak istiyoruz. . İnşallah devletimiz ve hayırsever işadamlarımızın, yönetim kurulumuzun desteği ile bu projeyi kısa bir süre içinde hayata geçirmek istiyoruz. Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin ki Uzun yıllar bu geleneksel iftarlarımızda bir araya gelelim. Geleneksel iftarımıza katkı veren destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34