banner32

Afyonlular Derneği Zeytinburnu’na Lezzet Getirdi

Başkanlığını iş adamı Adem Honca’nın yaptığı Zeytinburnu Afyonkarahisarlılar Derneği 6-15 Ekim 2017 Tarihlerinden Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında düzenlenen 14.Yöresel Günler Etkinliğinde Afyonkarahisar sucuğunu tanıttı.

Afyonlular Derneği  Zeytinburnu’na Lezzet Getirdi
 Afyon Sucuğu Kayseri’yi Tahtında Edecek mi ?

Yaptığı etkinlikleri ile Afyonkarahisarlıları Zeytinburnu ilesinde tanıtmak için bir gurup arkadaşı ile yola çıkan iş adamı Adem Hocan Derneğini kurduğu günden bu yana yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettirmesini başaran bir dernek başkanı olarak 14.Yöresel Günler etkinliğinde de  binlerce vatandaşa % 100 Dana etinden üretilmiş meşhur Afyon sucuğu ikram etti.

Başkan Honca 14.Yöresel Günler ile alakalı şunları söyledi

Gerek Afyonlular Dernek başkanı olarak gerekse de  başkan yardımcısı olduğum Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) olarak Yöresel Günlerin kültürel, ekonomik, sosyal ve Turizm olarak illerimize katkısının çok büyük ve önemli olduğuna inanıyorum. Belediyemizin yapmış olduğu tanıtım filimlerini de  çok önemsiyorum.

Bu filimleri izleyen çok kişiden biz de buralara gidelim sözünü duydum. Tanıtım ve birbirimizden etkileşim içinde olmamız Yöresel Günler sayesinde oluyor. Belediye başkanımız sayın Murat Aydın başta olmak üzere 14 yıldır Yöresel Günlere maddi ve manevi olarak  emek harcayan herkese kendim ve derneğim adına teşekkür ederim diyen Adem Honca seslerini geniş halk kitlerine ulaştıran basına da teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34