banner32

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Başlıyor

Yerelden yeşeren kültürel değerlerimizi ortaya çıkartıp dünyanın en seçkin kütüphanelerine kaynak eser olarak kazandıran Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları, 4-12 Kasım tarihleri arasında 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucularla buluşuyor.

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Başlıyor
 Şehrin ve yerelin hafızasını canlandıran eserleriyle “kamu yayıncılığında” tüm dikkatleri üzerine çeken Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları, 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucularla buluşuyor. Frankfurt Kitap Fuarı’ndan sonra yarım milyon kitapseverle ikinci kez buluşacak olan Zeytinburnu Belediyesi, okuyucularını yayınlandığı ilk günden beri adından söz ettiren ve ulusal basında birçok köşe yazına konu olan son eseri “Z Dergisi” ile karşılayacak.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ü aşkın yayın evinin katılacağı İstanbul Kitap Fuarı’nda, 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve imza günleri gerçekleştirilecek. Bu yıl “İyi ki Varsın Edebiyat” temasıyla kitapseverleri ağırlayacak fuarın onur konuğu ise kadın edebiyatının öncülerinden yazar Ayla Kutlu olacak.

4-12 Kasım tarihleri arası 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşacak olan Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları, 14 yıllık serüvene sahip 65 eserini 10’uncu salonda, 10304 B adlı standda sergileyecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurdan.kocak.hollanda.zaandam.
Nurdan.kocak.hollanda.zaandam. - 6 yıl Önce

.

nurdan.kocak.hollanda.zaandam.
nurdan.kocak.hollanda.zaandam. - 6 yıl Önce

N

Nurdan.kocak.hollnda.zaandam
Nurdan.kocak.hollnda.zaandam - 4 yıl Önce

Bitnam.bitnam.sein.beinam.sevgilm.aiskm.deiglsn.kair.goizlm.haitnam.sein.beinam.saig.yainamn.guinsmzn.kair.goizlm.seilv.boyilm.hainam.sein.soila.yainamn.aysn.koimra.goizlm.sein.goika.yuizmn.yildrzna.kair.gozilm.tuirnam

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34