banner32

200 .Sayımız Hayırlı olsun

İstanbul Times Gazetesi 6 Şubat 2008 de ilk sayısı ile okurunun karşına çıkan ilkeli ve saygın bir İstanbul kent gazetesi olarak önemli bir boşluğu doldurdu.Ve bundan sonrada doldurmaya devam edecektir.

200 .Sayımız Hayırlı olsun
7 yılda neler yaşadık ?
Kimi zaman okurlarımızdan yaptığımız dosya haberler ile alakalı takdir aldık. Kimi zaman ayağına bastığımız kişiler tarafından satılık kalem yaftası ile yaftalandık. Bizi beğenip takdir edenlerden dolayı şımarıp rotamızda sapmadık. Bizi eleştirip yerenlerden dolayı da moral ve maneviyatımızı hiç bozmadık. Tek dikkat ettiğimiz yer ve makam Hakkın ve halkın rızası oldu ve olmaya da devam edecektir.
İstanbul Times Haber Merkezi/ Özel Haber 

Peki geçen 7 yıllık sürede neler yapmışız ?
 6 Şubat 2008 de ilk sayımızın Manşeti Zeytinburnu Maltepe Mahallesindeki Prestij iş merkezbirleşen sayılar olması nedeni ile çıkardığımız 200 sayıda ilginç manşetler ile toplumsal olaylara parmak bastık. Özellikle Dere yatağında yinde yaşanan patlamada ölen 23 vatandaşımız için“Merak 23 Cana mal oldu” Bu manşetten sonra 7 yıllık yayın süremiz içinde bazı haftalar apılan gökdelenler ile alakalı İstanbul’un Kibir Kuleleri başlığı ile Başbakan Davutoğlu’nun daha bugün dediği “Medeniyetimiz dikey yapıları değil yatay yapıları tercih eder”sözünü biz daha 2009’dan beri haberlerimize yansıtarak gökdelenlere kibir kulesi benzetmesi yaparak dikey yapılaşmayı eleştirmişiz.
Yaptığımız haberlerde yağcılık yapmadığımız için davalarla bunaltıldık…
Bazı İstanbul ilçe belediye başkanları,Kurban kesim ve satış yerinde elektrik akımına kapılıp telef olan 30 büyükbaş tosunu haber yaptık diye kendilerini bu haber ile yıprattığımız gerekçesi ile hakkımızda davalar açıldı. Varsın açılsın yeter ki biz başımızı yastığımıza koyduğumuz zaman rahat uyuyabilelim. Hakkımızda dava açtığı içinde kızgın değiliz. Yüce Türk yargısı bası n özgürlüğü kapsamında yaptığımız hiçbir haberin yıpratma amaçlı olmadığa karar vereceğinden endişemiz yoktur.      
İstanbul Times Gazetesinin  başarısı yeni yayın mecraları getirdi
İstanbul Times Gazetesi olarak okurlarımızın,yaptığımız çalışmalarımızı beğenip taktir etmesi ile geçen süre zarfında;
1-www.istanbultimes.com.tr’yi,
2-Başakşehir Times Gazetesi
3-www.basaksehirtimes.com
4-Zeytinburnu Times Gazetesi
5-www.zeytinburnutimes.com
6-www.insaatemlakdunyasi.com
7-www.bagcilartimes.com
8-İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
9-www.istanbultimes.tv (WEB) yi kurarak bu yayın mecralarımızda ürettiğimiz haberlerimiz ile  milyonlarca vatandaşa ulaştığımızı her gün görmek bizlere müthiş bir mutluluk veriyor.
 
İstanbul Times Kent Gazeteciliğine bir çok yenilik kazandırdı
İlk kez haberlere video görüntüyü biz ilave ettik. Haberlerin üstünde yerleştirdiğimiz barcode ile okurlarımız akıllı telefonlarına bu barcodu okutup o haberin videosunu izleyebilme sansına sahip oldular.Haberlerimizi anında ve canlı olarak web tv miz ile de besleyerek okurlarımıza daha yeni bilgiler sunmayı başardık. Bir günümüz bir günümüze eşit olursa zarardayız diyen bir anlayışı benimsedik. Okur ve izleyici temsilcisi projemiz muhteşem bir ilgi ile karşılaşıyor. Bu çalışmamız ile yüzlerce okurumuzu yönetim ve otokontrol anlayışı ile kendimize denetçi yaptık ve onların ortak aklından istifade etme yoluna giderek yayın grubunuza taze bir güç kattık.
200.sayımız İstanbul’umuza ve okurlarımıza hayırlı ve uğrulu olsun. Okurlarımızın öneri,eleştiri ve katkılarına daima açık olduğumuzu ifade edelim.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34