banner32

20 Bin Öğrenciden Diş Fırçalama Sözü

Zeytinburnu’nda 20 bin ilkokul öğrencisine Ağız bakım seti hediye edildi. Çocukların heyecanına ortak olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, öğrencilerden diş fırçalama sözü aldı.

20 Bin Öğrenciden Diş Fırçalama Sözü
 Zeytinburnu Belediyesi ilçede bulunan ilkokullara ağız bakım seti hediye etti. İlkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen dağıtımda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, sınıflara tek tek dolaşarak öğrencilerden diş fırçalama sözü aldı. Renkli görüntülerin oluştuğu sınıflarda çocuklara dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiği de öğretildi.


YÜZLERİ GÜLDÜREN HEDİYE


Zeytinburnu'nda bulunan tüm ilkokul öğrencilerine ulaştıklarını söyleyen Başkan Aydın, "Her yıl sınıfları tek tek dolaşıyor ve çocuklarımıza ağız bakım seti hediye ediyorum. Ağız bakım sağlığıyla ilgili bir farkındalık oluşturmak ve çocuklarda bunu 
küçük yaştan itibaren bir alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Ağız bakım setimiz diş fırçası, diş macunu vb. malzemelerden oluşuyor hediye setiyle çocuklar okulda da dişlerini fırçalama fırsatını yakalıyor.”dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmette binlerce çocuğun daha sağlıklı dişlere sahip olmasını amaçladıklarını belirten Aydın, “Çocuklara yönelik hizmetlerimiz giderek artacak çünkü onlar bizim geleceğimiz, geleceğimize ne kadar iyi yatırım yaparsak karşılığını da bir o kadar iyi alırız. Bu sebeple her yıl bütün sınıfları tek tek dolaşıyor ve öğrencilerimizle bir araya geliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34