banner32

18 Yıllık Belediye Başkanlığında İkinci Kez CHP İlçe Binasına Ziyaret

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri CHP ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

18 Yıllık Belediye Başkanlığında İkinci Kez CHP İlçe Binasını ziyaret eden Belediye Başkanı Aydın’ı, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ilçe binasında Başka ve ekibini ağırladı.

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ziyaret nedeni ile yaptığı konuşmada şunları söyledi ‘’İstiyoruz ki ilişkilerimiz her zaman düzeyli, seviyeli, içicice olması konusunda aramızda tabi ki siyaset rekabetliği olacak ülkenin huzuru ve refahı için omuz omuza olmayı bilen siyasetçileriz. Başkan ve ekibinin yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 
İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

 
BİRLİKTE VAR OLMAK DURUMUNDAYIZ


Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın konuşmasında 15 Temmuz yaşanan süreçten sonra yaşanan olaylar toplum olarak zor ve sıkıntılı güler geçiriyoruz. Partilerimiz Türkiye Cumhuriyetimizi partisi, 80 milyon bu ülkenin insanları en güçlü silahımız birlikte olmamız’’ dedi.


ASKERİ LOJMANLAR TEMMUZ AYINDA TESLİM EDİLECEK


Askeri Lojmanların TSK mensupları tarafından Temmuz ayında teslim edileceğini söyledi. Buranın % 70’den fazlası yeşil alan olacak. Zeytinburnu içinde yaptığımız anketlerde halkın 1.sorun olarak gördüğü konu otopark ve trafik oluyor. Siyasi olarak sorduğumuz sorularda bütün partilerin Zeytinburnu’nda oy oranlarını koruduğunu görüyoruz dedi.   

Ziyaret toplu fotoğraf Çekimi İle son erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34