banner32

15 Temmuz Gazileri Ve Şehit Yakınları Gündem’de

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve Müzeyyen Kurt 15 Temmuz Gazilerini Gündem programına konuk aldı.

 Duygu dolu anlar yaşandı

Programa Çengelköy’de gazi olan Okan Yolcu,Fatih Kolcu ,Boğaziçi (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) köprüsünde abisi Onur Ayanoğlu’nu şehit veren kendisi de gazi olan Oğuz Ayanoğlu,Takim’de gazi olan Hüseyin Köse katıldı.

Hüseyin Çetiner ilk soru olarak gazilerimizim kendisini tanıtması ve 15 Temmuz’da neler yaşadıklaını anlatmasını istedi.

Katılımcı gaziler o kara günde başlarında geçenleri anlatırken askerlik çağında oğlu olan Gazeteci ve Tv Programcısı Müzeyyen Kurt duygu dolu anlar yaşadı.

Müzeyyen Kurt’un çevrenizde size tanklara, kurşunlara karşı korkusuzca gitmenizi eleştirenler var mı yok sorusuna katılımcılar şu şekilde cevap verdi:

Halkımızın büyük çoğunluğu canımızı ortaya koyarak darbecilere geçit vermemek için ortaya koyduğumuz mücadele için bizimle gurur duyduklarını söyleyenlerin sayısı çok fazla.

Cumhurbaşkanımızdan kurum müdürlerimize kadar devlet büyüklerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Buradan hepsine teşekkür etmek isteriz.

Bizim o gün hayatımızı ortaya koyarken kimseden teşekkür almak için yapmadık.

Allah korusun bugün aynı alçaklığı yapan kim olursa biz yine karşılarına dikilir hakkın hukukun yanında oluruz diyen gaziler az da olsa bizim bu samimi ve içten karşı koyuşumuzu hafife alan bir kesimde var. Onları Allah’a havale etmek istiyoruz dediler.

Haberin Detayını ; www.istanbultimes.tv   -  www.istanbulunsesi. Tv   - İstanbul Times Tv haber You Tube kanalımızı izleyebilirsiniz .

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34