banner32

Irmak Group'tan Başbakan yardımcısına Bozdağ'a plaket

İnşaat,Gıda,Kuyumculuk ve Doviz sektöründe hızlı adımlarla kurumsallaşan IRMAK GROUP yönetim kurulu başkanı Yüksel Akgül Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ'a plaket takdim etti....

Irmak Group'tan Başbakan yardımcısına Bozdağ'a plaket
 Başbakan Yardımcısı Bozdağ Irmak Group'u ziyaret etti

Irmak Group büyümeye devam ediyor.Son yıllarda yaptığı yatırımlarla İstanbul'da adından sıkça söz ettiren Irmak Grup'u Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ziyaret etti.

Zeytinburnu'ndaki Yönetim Binasındaki ziyarette Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı  Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, IRMAK Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Irmak Döviz Genel Müdürü Murat Ağca oldukça sıcak karşıladı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Irmak Grup Yöneticileri ziyaretin ardından Yönetim binasında birlikte öğle yemeği yediler. Hoş ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a İda Gold özel Tasarımı Altın bir şilt Bozdağ'ı  Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül tarafından takdim edildi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Irmak Group'un büyümeye ve başarılı işlere imza atamaya devam ettiğini ve gelecekten çok daha  işlere imza atacaklarından şüphesi olmadığını söyledi ve Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül'e bu sıcak karışılmadan ve misafir perverliğinden dolayı teşekkür etti.

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın kendilerini ziyaretlerinin Irmak Gorup için büyük bir onur olduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34