banner32

Zeytinburnu'nda Suriyeli gerginliği

Zeytinburnu Beştelsiz mahallesi 75/2 sokakta Suriyeli bir gencin gasp girişimi 2000 mahalle sakinini sokağa döktü. Kontrolsüz bir şekilde Zeytinburnu'nun her mahallesinde yaşayan Suriyeliler ciddi tehlike oluşturmaya başladı.

Zeytinburnu'nda Suriyeli gerginliği
Tekstil atölyesi,lokanta ve bir çok sektöre yaptırım yapan Suriyeliler bir de kabadayılık dahil halkımızın can ve mal güvenlğini tahlikeye atmaktan çekimeyince mahalle halkı çileden çıktı 

Hükümetin kontrolsüz bir şekilde başı boş bıraktığı Suriyeliler değişik vilayelerimizde tahlike oluşturmaya devam ederken son olarak bugün Zeytinburnu Beştelsiz Mahhalesi 75/2 sokakta az kalsın kan akacaktı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Bu tehlike biraz önce Zeytinburnu'na da sıçradı. Bir Suriyeli'nin bir gencimizin parasını gasp etmek için bıçak ile korkutmak istemesi az kalsın kendisini linç ettirecekti.

Yetkililer bu konuda acil olarak bir önlem almaz ise istenmeyen olaların olacağı sinyali bugünden veriliyor. Çevik Kuvvet Polisi Beştelsiz Mahalle sakinlerinin Suriyeli sığınmacıyı linç etmekten kurtarmak için büyük çaba sarf ettikleri görüldü.

Suriyelilere tepki gösteren vatandaşlar kısa sürede 2.000 kişi olunca Emniyet güçleri dört otobüs ile çevik kuvvet ekiplerini mahalleye sevk ettiler. Emniyet güçlerinin zamanında müdahalesi ile olay büyümeden sonuçlandı.


FOTO.Arşiv 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin mert
Metin mert - 10 yıl Önce

Çocuk kaçırmaya çalıştı

Berivan algin
Berivan algin - 10 yıl Önce

Evet malesef bu Suriyeli musteri kiliginda gelip Telefonumu çalarak urfada satmış ancak kimse birsey yapmadi giden mal oldu ya can olsaydı?

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34