banner32

Okulların açıldığı hafta okul önünde yol çalışması olur mu ?

Tecrübeli belediye başkanı Murat Aydın’ın başkanı olduğu Zeytinburnu belediyesinin okulların açıldığı ve yağmurun başladığı hafta yol çalışmasına başlaması öğrendi velilerini şaşırttı.

Okulların açıldığı hafta okul önünde yol çalışması olur mu ?
Adını vermek istemeyen bir veli  okul önünü bu şekilde görünce şaşkına döndüm dedi


Ayhan Şahenk Ortaokulunda öğrencisi olan bir veli gazetemize şunları söyledi“  bugün(18.09.2014) okula öğrencimi bırakmaya gelince ilginç bir görüntü ile  karşılaştım. Okulun önünde yazın yapılmayıp okulun açıldığı hafta yapımına başlanan yolun perişan durumunu gördüm.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

İçeri girdiğimden okulun alt katlarını su bastığını kendi gözlerim ile gördüm. Bazı öğretmenlerin okulun önünde yapılan yol çalışmasından  dolayı araçlarını okulun bahçesinde çıkaramadıklarını görünce Belediyemiz yazın ne yaptı sorusu aklıma geldi.

Kimseyi suçlamak istemem ama okul açıldığı hafta ve yağmurun olacağı biline biline burada yol ve tretuar çalışması yapılması bu kadar da acemilik olmaz dedirti” dedi

Murat Başkan Belediyeciliği en iyi bilen duayen bir başkan buradan haberi var mı acaba ?

1999’dan beri Zeytinburnu Belediye başkanı olan Murat Aydın’ın okulun açıldığı ve yağmurun yağdığı  bir haftada binlerce ilkokul ve Ortaokul talebesinin yanı sıra engelli vatandaşların hizmet aldığı Rehberlik Araştırma merkezinin önünde böyle bir ortamda yol çalışması başlatılmış olması an basit tabiri ile acemilik ve plansızlık olarak görüldü. Çevrede emlakçılık yapan bir iş adamı da yağmurlu havada yapılan yol çalışmasında bir hayır beklemeyin diyerek yapılan plansızlığa tepkisini koydu.

Abay Orta Okulunda öğrenciler üst geçit söküldüğü için mağduriyet yaşıyor. Güçlendirme ve yıkılıp yeniden yapılan okulların da okuyan öğrencilerin servis sorunlarından dolayı Zeytinburnu’nda sancılı bir eğitim ve öğretim dönemi başladığı ifade ediliyor.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34